Nieuwe Solar armaturen | Voor particulieren en bedrijven

Retour Beleid

U heeft een bedenktermijn van 30 dagen, waarin u zonder vragen het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten teruggestort krijgt. Om gebruik te maken van deze bedenktermijn, dient u de artikelen terug te sturen met de vermelding "Retour". We storten het volledige orderbedrag, inclusief verzendkosten, binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending terug.

Let op: de retourkosten zijn voor eigen rekening. Kleine pakketten kunt u bijvoorbeeld via PostNL versturen. Voor pallets kunt u gebruikmaken van transporteur Addink.nl of een andere transporteur naar keuze.

Defect of beschadigd product?

U heeft recht op een deugdelijk product. Indien u per ongeluk een defect product heeft ontvangen of als een product tijdens het transport beschadigd is geraakt, ruilen we het product kosteloos om.

Onze masten zijn bestand tegen een maximale windsnelheid van 180 km/u. Extensa is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de installatie, opbouw en fundering uitgevoerd door een derde partij.

Hoe gebruik te maken van het retourrecht?

Stuur ons een e-mail naar contact@extensasolar.nl en wacht op verdere instructies. U kunt ook dit formulier downloaden om uw retour schriftelijk aan te vragen:

modelformulier voor herroeping