Nieuwe Solar armaturen | Voor particulieren en bedrijven

Retour Beleid

U heeft een bedenktijd van 30 dagen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten teruggestort, zonder vragen. Als u gebruik wilt maken van deze bedenktijd dan hoeft u slechts de artikelen terug te sturen met de vermelding "Retour". Wij maken dan automatisch het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug. Dit doen wij binnen 14 dagen nadat wij de order retour hebben ontvangen.

Let op: de retourkosten zijn voor eigen rekening. Kleine pakjes kunt u verzenden met bijvoorbeeld PostNL. Bij pallets kunt u gebruik maken van transporteur hst.nl of een andere transporteur naar eigen keus. Deze kosten variëren tussen de €50 en €60.

Een defect of beschadiging?

U heeft recht op een deugdelijk product. Heeft u per ongeluk een defect product ontvangen? Of is een product per ongeluk beschadigd tijdens transport? Dan ruilen wij het product kosteloos om.

Onze lantaarns zijn bestand tot een max van 45km/h. Extensa is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de installatie, opbouw en fundering gedaan door een derde partij.

Hoe maak ik gebruik van het retour recht?

Stuur ons een email contact@extensalighting.com en wacht verdere instructies af. U kunt ook dit formulier downloaden om uw retour op papier in te dienen:

modelformulier voor herroeping