Nieuwe Solar armaturen | Voor particulieren en bedrijven

Bestel Informatie


Betaalmogelijkheden

Ideal, bankoverschrijving, mistercash, giropay of contant en pinnen in onze winkel. Bij een bankoverschrijving leveren wij na ontvangst van betaling.

Bezorging Nederland, België en Duitsland

Wij leveren in heel Nederland, België en Duitsland. De verzendkosten vind u onder. Wij bezorgen ook in andere landen, voor exacte transport tarieven kunt u contact met ons opnemen.

Levertijd

Armaturen ontvangt u binnen 7 werkdagen en zodra uw order is verzonden ontvangt u een tracking link. Mocht u niet thuis zijn, dan word het pakket afgeleverd bij het dichtstbijzijnde servicepunt, waar u het gedurende 7 dagen kunt ophalen. Lantaarnpalen hebben ook een levertijd van 7 werkdagen en zodra uw order is verzonden ontvangt u van het transportbedrijf een telefoontje om een bezorgdatum af te spreken.

Verzendkosten

Armaturen: €10,- incl. btw per armatuur voor Nederland, België en Duitsland. Lantaarnpalen: €100,- incl. btw per order voor Nederland, €150 incl. btw per order voor België en Duitsland (ongeacht aantal lantaarnpalen).

Showroom in Zelhem

Maandag t/m donderdag: alleen op afspraak
Vrijdag en zaterdag: open van 9.00 tot 17.00 uur.
Zondag: gesloten.

Adres showroom:
Brinkweg 32
7021 BW Zelhem
Nederland
Tel: 0314645401
Vind ons op Google maps

Flexibel retourbeleid

U heeft een bedenktijd van 30 dagen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten teruggestort. Dit doen wij binnen 14 dagen nadat wij de order retour hebben ontvangen. De retourkosten zijn voor eigen rekening. Lees meer...

Bestelling zelf ophalen

U kunt uw bestelling ook zelf ophalen door dit in het afrekenscherm te selecteren. Zodra uw order gereed is sturen we u een mailtje.

Klantenservice

Email: contact@extensasolar.nl
Telefoon: 0314645401
Telefonische bereikbaarheid:
Werkdagen: 8.00 - 22.00
Weekend: 9.00 - 17.00